Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mitocu Dragomirnei au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit din localitatea Lipoveni. Incendiul a fost anunțat miercuri, la ora 20:30 și a fost stins după mai bine de două ore.

La sosirea echipajelor ardea acoperișul locuinței cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit. Pompierii paramedici SMURD au preluat pe proprietarul locuinței, în vârstă de 66 de ani, care a suferit arsuri, și i-au acordat primul ajutor medical. Ulterior, l-au transportat la spital, pentru tratament de specialitate.

În incendiu au ars grinzile din lemn și asteriala din lemn a acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și s-au deteriorat bunuri de uz casnic.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs de coșul de fum (burlan metalic) deteriorat. Pompierii au salvat casa de locuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava