Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbăt noapte, în jurul orei 22:35, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că pe un drum judeţean din localitatea Râșca a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul autoturismului implicat a părăsit locul faptei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în jurul orei 21.30, I. Daniel de 27  de ani, din comuna Râșca, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe partea dreaptă a drumului judeţean s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autovehicul care se deplasa în aceeași direcție de mers, după care acesta a părăsit locul accidentului.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui I. Daniel.

Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că autovehiculul implicat în accident îi aparţine lui M. Adișor de 36 ani, din comuna Mălini.

În continuarea  verificărilor s-a stabilit că cel în cauză locuiește în prezent pe raza comunei Râșca la soacra sa, fără forme legale, autoturismul fiind găsit la această adresă cu avarii în partea din față.

M. Adișor a fost găsit la la ora 00.45, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele verificări s-a stabilit că ambii participanți la trafic sunt vinovați. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava