La 20.06.2020, în jurul orei 22.35, un tânăr de 19 ani, din com. Pojorâta, în timp ce se deplasa pe bicicleta proprietate personală, pe str. Trandafirilor din mun. Câmpulung Moldovenesc, din direcția str. Silvicultorului spre str. 22 Decembrie, pe partea dreaptă a direcției sale de mers, la un moment dat, ajuns în apropierea intersecției cu str. Rândunicii, datorită stării avansate de ebrietate în care se afla, a pătruns brusc pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din direcția opusă de către o femeie de 20 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc.

În urma coliziunii frontale, biciclistul a suferit leziuni ușoare, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testată cu aparatul etilotest și conducătoarea auto, rezultatul fiind de 0, 00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care ambilor le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Din primele verificări s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face biciclistul care s-a deplasat în stare avansată de ebrietate pe bicicletă, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente flourescent reflectiorizante și fără a avea bicicleta echipată cu sisteme de iluminare.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava