Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din judeţul Botoşani este cercetat pentru furt calificat după ce a fost prins de poliţişti în timp ce transporta bunurile pe care le-a sustras dintr-o casă din Burdujeni. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei ora 01:30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de poliţie Burdujeni l-a identificat pe str. Aleea Dumbrăvii, pe M. Mihai, de 49 de ani din comuna Santa Mare, judeţul Botoșani, care avea asupra sa două bagaje voluminoase.

Fiind întrebat de proveniența bunurilor, acesta a recunoscut că le-a sustras dintr-o casă situată la intersecţia str. Gheorghe Doja cu Aleea Dumbrăvii, casă despre care știa că nu este locuită și că este în litigiu cu banca, deoarece nu cu mult timp în urmă a lucrat pe pământul din spatele imobilului.

Ulterior imobilul a fost identificat ca fiind a lui P. Dorina, de 42 ani din localitate, iar în bagaje a fost găsită îmbrăcăminte şi mai multe perechi de încălţăminte în valoare de circa 1.000 lei.

Cercetările sunt continuate de Biroul de Investigaţii Criminale Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava