Un copil de 6 ani a murit, iar o tînără de 22 de ani a fost rănită, într-un accident rutier care s-a produs astăzi, în jurul orei 13.30, la intersecţia a două străzi din cartierul sucevean Burdujeni. Copilul şi tînăra, care era verişoara lui, au fost loviţi de o maşină BMW în timp ce traversau regulamentar drumul, pe trecerea de pietoni. Şoferul are 33 de ani şi circula dinspre Burdujeni către Iţcani. Echipajul SMURD care a ajuns la faţa locului au încercat timp de aproximativ o oră să-l resusciteze pe minor. Verişoara acestuia a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Un copil de 6 ani a murit, iar o tînără de 22 de ani a fost rănită, într-un accident rutier produs în cartierul Burdujeni, 6.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
  • http://SiteWeb... radoi

    DNA să investigheze cum se obţin permisele auto la SUCEAVA.pE ŞPAGĂ GREA în cîrdăşie cu instructoriii.Toţi negriii care nu ştiu să scrie şi să citească au permiseauto şi sunt analfabeţi şi retardaţi.Fabrici de carnete auto sunt şcolile de şoferi auto din SV.sĂ SE FACĂ UN SONDAJ ŞI SĂ SE EVIDENŢIEYE CUM ŞPAGA ESTE 100% la examen auto şi oraş.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava