• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un elev al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava a cucerit medalia de bronz la cea de-a X-a ediție a Turneului Internațional de Informatică Schumen din Bulgaria. Este vorba despre Eduard Valentin Dumitrescul. El este elev în clasa a IX-a, la specializarea matematică-informatică. La competiția din Bulgaria au fost peste 60 de concurenți din Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Elveția, Moldova, Polonia, România și Serbia. Reprezentanții României au mai obținut trei medalii de argint și încă trei de bronz. În vară, Eduard Dumitrescul a cucerit medalia de bronz și la Balcaniada de Informatică pentru juniori. Eduard a terminat gimnaziul la „Ștefan” și a avut media 10 la Evaluarea Națională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava