Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii fălticeneni au început cercertările în vederea identificării a două persoane care au agresat şi jefuit un bărbat. În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3:00, o femeie din Fălticeni a sunat la 112 pentru a reclama faptul că B. Iacob de 57 ani, a fost victima unei tâlhării.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în timp ce dormea în locuinţa sa din Fălticeni, B. Iacob a auzit un zgomot într-o cameră alăturată. Bărbatul s-a dat jos din pat, iar când a deschis uşa de la camera în care se afla a observat prin întuneric două persoane, una dintre ele pulverizându-i cu spray în ochi.

Unul dintre agresori l-a imobilizat, iar celălalt l-a întrebat unde ţine banii, astfel că B. Iacob le-a spus că îi are în buzunarul de la o geacă care se află în dulapul din cameră.

După plecarea agresorilor, bărbatul a verificat prin încăpere şi a constatat că i-au fost luaţi banii, respectiv suma de 310 euro şi 2.500 lei, un telefon mobil, cheile de la un autoturism şi un ceas de mână.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital, unde s-a stabilit că prezintă mai multe contuzii.

Poliţiştii desfăşoară cercetări în cauză în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava