MOPAN Suceava

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce se deplasa pe D.N.2 E, în localitatea Păltinoasa, a identificat un autoturism care deplasa din direcţia Păltinoasa către Cacica și care circula cu viteza de 72 km/h, în localitate, sector de drum unde limita maximă a vitezei admisă este de 50 km/h.
Astfel, având în vedere cele constatate, s-a efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului în cauză, conducătorul acestuia conformându-se.
Ulterior, de la volan a coborât un bărbat care a deschis portiera stânga spate a autovehiculului, unde se afla o femeie, după care a urcat pe bancheta spate în locul acesteia.
Persoana în cauză a fost interceptată și în prezența unui martor asistent, s-a procedat la legitimarea acesteia, stabilind că este un bărbat de 32 ani, cu domiciliul în com. Miroslava, județul Iași.
Fiindu-i solicitat permisul de conducere, bărbatul a declarat că nu deține permis de conducere, fiindu-i anulat în anul 2019 ca urmare a unei condamnări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
I s-a întocmit dosar penal.

Un ieșean a încercat că fenteze Poliția suceveană, 7.2 out of 10 based on 71 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (71 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava