Concert pascal
MOPAN Suceava

Gheorghe Țuțuianu din București a câștigat pentru a doua lună consecutiv unul dintre premiile competiției Leii BVB, un proiect al Bursei de Valori București (BVB) organizat pentru a stimula și răsplăti investitorii individuali activi la BVB.

Aproape 13.000 de tranzacții au fost înregistrate pe website-ul www.leiibvb.ro de la începutul competiției, în luna februarie a acestui an, cu o valoare totală de peste 93 milioane lei. 2.300 de tranzacții au fost înregistrate doar în luna iunie.

În etapa iunie, Gheorghe Țuțuianu (71 de ani) a câștigat un city break în valoare de 1.000 de euro, oferit de Paravion, cea mai mare agenție online de turism din România. Premiul I constă într-un city break la Amsterdam, Berlin sau Viena. Tranzacția câștigătoare a fost efectuată cu acțiuni OMV Petrom (SNP) prin intermediul casei de brokeraj Prime Transaction. El a făcut pasul în lumea invetițiilor căutând alternative mai profitabile după ce dobânzile la depozitele bancare au scăzut. Inițial, el a investit în fonduri mutuale, pentru ca apoi, din anul 2012, să înceapă să investească individual piața de capital din România. Investitorul vizează în principal acțiuni ale companiilor din sectoarele financiar, bancar, energetic și de utilități.

Câștigătorul locului II este Petre Ignat (55 de ani), din Târgu Mureș, care a câștigat un smartwatch Fitbit Blaze Series oferit de Fitbit și iStyle Retail, cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est. El a tranzacționat acțiuni Romgaz (SNG), prin intermediul casei de brokeraj BT Capital Partners. Petre Ignat este investitor pe piața de capital din România din anul 1998.

„Cred că persoanele interesate să devină investitori ar trebui să investească 10% din veniturile lor în acțiuni listate la Bursa de Valori București. Acțiunile multor companii românești sunt încă la prețuti mici și după o atentă analiză, investitorii au șansa de a realiza investiții foarte profitabile în companii românești,” a spus investitorul.

Leii BVB a început în februarie și ultima extragere va avea loc în luna decembrie. În cele 10 luni de concurs, investitorii care au realizat minim o tranzacție și au înregistrat-o pe www.leiibvb.ro vor putea participa la extragerile lunare în care pot câștiga drept premiu city break-uri și smartwatch-uri, oferite de partenerii competiției.

Principalele reguli ale competiției „Leii BVB” sunt:

  • Participarea este gratuită și se adresează investitorilor individuali care au minim 18 ani și care tranzacționează pe una din piețele Bursei de Valori București
  • Toate tranzacțiile sunt eligibile pentru extragere și nu există nicio valoare minimă a investiției
  • Un investitor individual poate să înregistreze maxim 100 de tranzacții în fiecare lună
  • Lunar, 150 de tranzacții vor fi extrase aleatoriu din tranzacțiile înregistrate în luna precedentă, iar tranzacția cu cea mai mare valoare este declarată câștigătoare
  • Toți investitorii trebuie să își înregistreze tranzacția completând formularul de pe site-ul leii-bvb.ro

Următoarea extragere pentru tranzacțiile înregistrate în luna iulie va avea loc în data de 4 august, iar premiile sunt: un city break de 3 zile la Frankfurt, Munchen sau Berlin și un smartwatch Fitbit Blaze. Tranzacțiile realizate în luna iulie pot fi înregistrate până în data de 1 august, ora 23:59:59, pe website-ul www.leiibvb.ro.

Despre Paravion

Paravion este cea mai mare agenție de turism online din România, care operează pe mai multe piețe din Europa de Est și în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanțe, închirieri auto și hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec și PayU. Rezervă-ți următoarea călătorie acum: www.paravion.ro

Despre Fitbit

Fitbit este cunoscut pentru dispozitivele sale de monitorizare a activității, device-uri wireless de purtat care măsoară date precum numărul de pași făcuți, ritmul cardiac, calitatea somnului, trepte urcate și alte valori metrice personale implicate, precum și smartwatch-uri. Pentru câștigătorii tragerilor la sorți lunare Leii BVB, Fitbit oferă Fitbit Blaze – un smartwatch inovator care oferă o îmbunătățire a activităților de fitness oferind funcția de monitorizare a bătăilor inimii fără a avea o bandă inconfortabilă care să îți cuprindă pieptul. Află mai multe despre produsele Fitbit pe: www.fitbit.com!

Despre iStyle Retail

iSTYLE Retail este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor 22 de magazine retail și online, iSTYLE Retail oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software. Află mai multe despre iSTYLE pe: www.istyle.eu!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava