MOPAN Suceava

Bursa de Valori București (BVB) vă invită să votați favoriții pentru Premiile Pieței de Capital 2016: „Cea mai bună strategie de comunicare și relații cu investitorii în 2016 a unei companii listate”, „Cea mai bună inițiativă educațională pe piața de capital în 2016” și „Cel mai bun broker de retail în 2016”. Votul pentru cele trei categorii este deschis publicului până pe 29 ianuarie, ora 13:00, și poate fi exprimat la: http://vot2017.bvb.ro/bvb   

Premiul pentru cea mai bună strategie de comunicare și relații cu investitorii va fi oferit unei companii listate la BVB care a avut, în opinia publicului, cea mai bună interacțiune cu investitorii în 2016. Pentru premiul acordat celei mai bune inițiative educaționale, Bursa de Valori București propune șapte proiecte de educație financiară dedicate atât copiilor de școală primară, cât și liceenilor, studenților sau altor categorii de public. De asemenea, publicul interesat va putea alege și desemna, în baza experienței personale, instituția de brokeraj care merită premiul pentru „Cel mai bun broker de retail în 2016”.

Câștigătorii Premiilor Pieței de Capital vor fi anunțați pe 31 ianuarie în cadrul evenimentului de Inaugurare a Anului Bursier 2017. Anul acesta Bursa de Valori București acordă premii pentru 9 categorii, dintre care 3 sunt votate de public:

  • Participantul cu cea mai mare valoare tranzacționată pe piața de acțiuni a BVB în 2016
  • Participantul local cu cea mai mare valoare tranzacționată pe piața de acțiuni a BVB
  • Cel mai bun broker pentru investitorii de retail – premiu special oferit de BVB
  • Promovarea inovației pe piața de capital
  • Cea mai tranzacționată acțiune pe piața principală a BVB în 2016 – premiu pentru o companie
  • Instituția anului pe piața de capital
  • Cea mai bună strategie de comunicare și relații cu investitorii în 2016 a unei companii listate (votul publicului)
  • Cea mai bună inițiativă educațională pe piața de capital în 2016 (votul publicului)
  • Cel mai bun broker de retail în 2016 (votul publicului)

Bursa de Valori București oferă oportunitatea publicului să câștige trei invitații duble la Gala de Inaugurare a Anului Bursier. Pentru a participa la extragere sunt necesari doi pași: exprimarea votului la http://vot2017.bvb.ro/bvb și abonarea la newsletter-ul BVB. Inaugurarea Anului Bursier este un eveniment anual organizat de Bursa de Valori București, ajuns în 2017 la cea de-a patra ediție. Gala este unul dintre evenimentele de referință ale pieței de capital autohtone, organizat pentru a marca începerea unui nou an al investițiilor, precum și pentru a aprecia succesele înregistrate de participanții la piața de capital în anul precedent.

Ediția din acest an este este realizată cu sprijinul Mazars și Raffeisen Bank. Parteneri media ai evenimentului: Agerpres și revista New Money.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava