Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Fălticeni încheie anul cu un nou proiect aprobat care va fi finanțat de Administraţia Fondului de Medi, în cadrul Programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice valoarea lui fiind de 3 milioane de lei. Este vorba de reabilitarea și modernizarea Școalii Gimnaziale ”Alexandru Ioan Cuza”. ”Nici nu mai știu…terminăm sau începem anul ? Un nou proiect aprobat, 3 milioane lei -Reabilitare și modernizare Școala gimnaziala Alexandru Ioan Cuza ! Mulțumesc mult managerului de proiect,prietenul și colegul meu Silviu Rusu,precum și doamnelor directoare Brindusa Nisioi , Alexandrina Trisi și Dana Ilincăi!”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

Proiectul va asigura anveloparea clădirii cu un strat izolant, instalarea unor sisteme alternative de producerea energiei electrice și termice pentru consum propriu, lucrări pentru sisteme de climatizare și ventilare naturală și lucrări de modernizare a sistemului de iluminat. Școala „Alexandru Ioan Cuza” va mai beneficia de reparații ale pereților fisurați, refacerea șarpantei, a finisajelor interioare și înlocuirea sistemului de colectare și evacuare pentru apa pluvială.

Pe lângă acestea mai sunt prevăzute lucrări, care vor fi suportate din bugetul local, pentru instalații de detectare, semnalizare și avertizare incendii, amplasare hidranți interiori și montajul unui paratrăsnet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava