Concert pascal
MOPAN Suceava

Un polițist care se afla în timpul liber a identificat autorul unei tâlhării asupra unui bătrân din municipiul Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, vineri seara, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că un localnic de 90 de ani, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în după-amiaza zilei de 8 martie 2019, în jurul orelor 16.00, persoana vătămată a plecat la plimbare, timp în care și-a cumpărat diverse produse de la o patiserie , după care s-a îndreptat spre domiciliul de pe Bulevardul dul George Enescu. După ce a deschis ușa de la blocul în care locuia, prevăzut cu interfon, bătrânul a fost acostat de trei tineri, iar unul dintre ei l-a împins ușor și i-a sustras portofelul din buzunarul hainei, după care toți au fugit. Ulterior, în jurul orei 19.40, un polițist din cadrul  IPJ Suceava, aflat în timpul liber, a intrat într-un magazin din comuna Șcheia, moment în care a observat un tânăr ce a achitat produsele cu un card bancar prevăzut cu sistem contactless și care avea un comportament suspect, motiv pentru care l-a interceptat și a solicitat prezența unui echipaj de poliție. Suspectul, un minor de 14 ani din comuna Șcheia, a fost condus la sediul de poliție, iar asupra sa a fost găsit cardul bancar aparținând victimei și suma de 2.316 de lei. În urma audierilor, minorul a recunoscut faptul că  în ziua respectivă, în timp ce se afla într-o patiserie din municipiul Suceava împreună cu doi minori de 14 și 16 ani, tot din comuna Șcheia, l-au observat pe bărbatul de 90 de ani care avea asupra sa o sumă mare de bani, motiv pentru care l-au urmărit până la domiciliu și l-au deposedat de portofel, după care  au împărțit banii și s-au despărțit.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, cercetările fiind continuate, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava