Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer din Rădăuţi care a accidentat un biciclist minor pe o trecere de pietoni şi-a pus soţia să declare la poliţie că se afla la volan. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 14.30, un minor de 17 ani, din Rădăuţi, aflat pe bicicletă, s-a angajat în traversarea străzii Putnei, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost acroșat și lovit ușor de un autoturism. Şoferul a oprit şi s-a certat cu minorul după care și-a continuat deplasarea.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit că în momentul producerii evenimentului rutier, la volanul autoturismului se afla un bărbat de 45 de ani din Rădăuți.
Fiind chemat la sediul poliției, bărbatul s-a prezentat împreună cu soția sa de 34 de ani, ambii declarând că femeia a condus autoturismul în momentul producerii evenimentului rutier.
Atât conducătorul auto, cât și soția acestuia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu figurează în baza de date cu permis de conducere, însă acesta declarat că posedă permis de conducere portughez, dar nu l-a prezentat, spunând că nu-l are asupra sa, dar că îl va prezenta ulterior.
Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava