• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un şofer din Rădăuţi care a accidentat un biciclist minor pe o trecere de pietoni şi-a pus soţia să declare la poliţie că se afla la volan. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 14.30, un minor de 17 ani, din Rădăuţi, aflat pe bicicletă, s-a angajat în traversarea străzii Putnei, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost acroșat și lovit ușor de un autoturism. Şoferul a oprit şi s-a certat cu minorul după care și-a continuat deplasarea.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit că în momentul producerii evenimentului rutier, la volanul autoturismului se afla un bărbat de 45 de ani din Rădăuți.
Fiind chemat la sediul poliției, bărbatul s-a prezentat împreună cu soția sa de 34 de ani, ambii declarând că femeia a condus autoturismul în momentul producerii evenimentului rutier.
Atât conducătorul auto, cât și soția acestuia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu figurează în baza de date cu permis de conducere, însă acesta declarat că posedă permis de conducere portughez, dar nu l-a prezentat, spunând că nu-l are asupra sa, dar că îl va prezenta ulterior.
Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava