Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 17:20, echipajul de poliție rutieră din cadrul Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc, în timp ce executa serviciul de monitorizare, supraveghere și control al traficului rutier pe raza localității, a fost sesizat prin apel SNUAU 112, despre faptul că pe strada Atelierului a avut loc o tamponare, în urma căreia un autoturism a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz.
La data de 06.03.2021, în jurul orei 1750, un bărbat de 49 de ani, din mun. C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul pe strada Atelierului, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu o țeavă de alimentare cu gaz, cât și cu un gard ce împrejmuiește un imobil.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea autoturismului, a țevii de gaz care a fost spartă și distrugerea gardului din metal pe o distanță de aproximativ 4 metri.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia, rezultând faptul că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava