Sâmbătă, 6 martie, orele 11:33, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 faptul că pe strada Ghe. Doja din localitate, un autovehicul a intrat în coliziune cu un stâlp iar conducătorul auto ar fi în stare de ebrietate.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție rutieră, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la data de 06.03.2021, în jurul orelor 1130, un bărbat de 50 ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul pe strada Ghe. Doja și în proximitatea intersecției cu strada Calea Unirii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp al rețelei de distribuție a energiei electrice. Conducătorul auto a fost examinat la locul accidentului de către un echipaj de medical de urgență din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, nefiind constatate leziuni traumatice, sens în care acesta nu a fost transportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “Sf.Ioan cel Nou” Suceava.
În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că șoferul avea o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava