Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 10.35, un bărbat de 35 ani, din comuna Brodina, a condus autoturismul pe str. Petru Rareș din Rădăuți și a intrat în coliziune ușoară cu autoturismul condus de către un rădăuțean de 72 ani. În încercarea de a evita coliziunea și ca urmare a impactului produs între cele două vehicule, șoferul de 72 ani a efectuat un viraj spre stânga, a pătruns pe spațiul verde și apoi pe trotuar, acroșând-o pe o femeie de 21 ani, ce se deplasa în calitate de pieton și care împingea un cărucior în care se afla un minor în vârstă de un an și o lună.

Ca urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 21 de ani și a fiului său minor.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei. Conducătorii auto au fost testați și cu aparatul Drager Drugtest în vederea depistării consumului de substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava