Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri dimineața, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp desfășurau activități în cadrul Acțiunii Blocada pe DN. 17, în afara localității Gura Humorului, au observat un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe DN 17, din direcţia Gura Humorului către Păltinoasa, fără ca șoferul să poarte centura de siguranță.

Având în vedere cele constatate, s-a procedat la efectuarea semnalelor de oprire regulamentare, conducătorul auto conformându-se.

La volanul autovehiculului a fost depistat un bărbat de 33 ani, domiciliat în com. Păltinoasa, sat Capu Codrului, singur în autovehicul.

Aceasta a înmânat documentele personale şi cele ale autoturismului, printre care şi permisul de conducere eliberat de autorităţi străine, ocazie cu care s-a procedat la efectuarea de verificări pentru a- i stabili autenticitatea, întrucât prezenta dubii în ceea pe priveşte autenticitatea sa.

S-au efectuat verificări în baza de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că șoferul nu figurează cu permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Totodată a fost testat cu aparatul DrugTest,rezultatul fiind negativ pentru toate substanțele psihoactive.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals şi complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava