Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer italian beat şi fără permis a fost imobilizat şi încătuşat de poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc după ce a refuzat să se legitimeze şi a devenit violent faţă de oameni legii. Totul s-a întâmplat sâmbătă după ce polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați cu privire la faptul ca pe str. Alexandru Bogza a fost oprit un autoturism al cărui conducător auto este sub influenţa băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la fața locului, acolo unde a fost identificat autoturismul oprit pentru control, lângă acesta aflându-se conducătorul autoturismului, un cetățean italian care era vizibil sub influența băuturilor alcoolice şi care se manifesta violent verbal.

Poliţiştii au procedat procedat la legitimarea acestuia, bărbatul refuzând orice colaborare, dar şi testarea cu aparatul etilotest.

Având în vedere că refuza să se legitimeze, dar şi pentru că avea un comportament violent și a refuzat să fie condus la sediul Poliției Câmpulung Moldovenesc, bărbatul a fost încătuşat. La sediul poliţiei a fost identificat ca fiind un cetăţean italian în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în oraşul Torino.

În prezența unui martor asistent, cunoscător al limbii italiene, şoferului i s-a solicitat să se supună din nou testării cu aparatul etilotest, acesta fiind de acord în cele din urmă, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat

Având în vedere toate aceste, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, în urma verificării în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava