Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Horodnic de Sus, în  timp ce conducea autoturismul pe DN 2E din comuna Marginea, pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă prin dreapta lovind cu partea dreapta o semiremorcă ce era parcată. În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a conducătorului auto care a părăsit locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii  Secției de Poliție Rurală Marginea, conducătorul auto a fost identificat la locuința sa,  iar întrucât prezenta leziuni la nivelul capului a fost solicitată ambulanța, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, fără a rămâne internat.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma interceptării bazei de date a poliției a rezultat că  șoferul are permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 90 de zile în perioada 24.12.2020 – 24.03.2021.

Polițiștii au dispus reținerea susnumitului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul cu permisul suspendat, conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava