Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din UNPR Suceava a câştigat marele premiu la „Dragobetele îndrăgostiţilor de politică”. Evenimentul a avut loc vineri seara în Salzburg Cafe şi a fost organizat de către membrii Organizaţiei Judeţene de Tineret din UNPR Suceava. Premiul cel mare pentru cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost obţinut de Viorel Cozmei, care a câştigat o cină romantică la restaurantul Latino. De asemenea, pentru cea mai haioasă declaraţie de dragoste premiul a fost obţinut de Păstrăv Bogdan (PDL), care a primit o inimioară de pluş.

Cea mai siropoasă declaraţie a fost spusă de Lucian Galeş (preşedinte tinerilor din PSD Suceava), care a primit un fagure de miere, în timp ce premiul pentru cea mai originală declaraţie a ajuns la Gabriel Petruc (PDL), care a primit doua păsări din ceramică.

„Consider ca ar trebui să fie o legătura între dragoste si politică, iar dacă aceasta încă nu există, este de datoria noastră, a tinerilor politicieni, să o creăm deoarece dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele, şi dragostea ne determină să facem lucrurile bine. Trebuie să învăţăm să iubim, să ne respectăm reciproc şi să conştientizăm că avem o mare responsabilitate în a reprezenta interesele cetăţenilor şi să găsim o modalitate prin care să gandim mai mult spre binele comunităţii. Eu cred că un mic pas spre progres este să înţelegem că timpul îşi aşterne cortina incet peste toate, şi bune şi rele, şi uită de toate, nu-i pasă de trecut. La fel şi omul îşi duce lupta cu viaţa, fiecare zi fiind un pas făcut spre victorie”, a declarat preşedintele Organizaţiei judeţene de tineret a  UNPR Suceava, Florin Marciuc.

Un tânăr din UNPR a câştigat marele premiu la "Dragobetele îndrăgostiţilor de politică", 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava