Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de ieri că Mişcarea Populară va trebui să aibă la bază forţele politice de dreapta precum şi reprezentanţii societăţii civile care îşi doresc modernizarea României. Flutur a arătat că Mişcarea Populară este „o stare de spirit care pluteşte în aer de o bună bucată de vreme”. El a arătat că din punctul său de vedere Mişcarea Populară este o soluţie pentru a atrage voturile din partea electoratului de dreapta şi centru dreapta, considerând că această mişcare ar trebui să apară cât mai repede.

„Mişcarea Populară pluteşte în aer de o bună bucată de vreme şi cred că va trebui să aibă la bază forţele politice şi acea parte a societăţii civile care doresc modernizarea României. Şi Mişcarea Populară trebuie să se contrapună mişcării nepopulare, USL-ului. PD-L şi UNPR au obligaţia să mobilizeze şi alte forţe care să li se alăture în procesul de modernizare a României. Spun asta pentru că eu cred că în aceşti ani de criză economică, ani care au reprezentat un test pentru partidele politice, s-a văzut cine şi-a asumat răspunderi şi cine nu, şi cred că noi ne-am legitimat. Şi dacă vă uitaţi bine, nucleul dur al Alianţei D.A. este astăzi în PD-L. Pentru că Alianţa D.A. a pornit la drum în ideea de a moderniza România. A rezistat şi s-a transformat în PD-L acel nucleu dur care a ţinut până la capăt acest proces de modernizare. Şi din partea cealaltă, a socialiştilor a apărut un grup care a înfiinţat UNPR şi şi-au asumat răspunderea şi au luptat tot pentru modernizarea României”, a precizat Flutur.

El a arătat că nu poate preciza în acest moment dacă PD-L şi UNPR vor candida pe liste comune la alegerile locale, însă a spus că „Dorinţa mea, şi ceea ce simt eu, este că e nevoie de o  mişcare politică care să se contrapună cu toată greutatea ei USL-ului. Şi această mişcare să adune forţele de centru şi de dreapta din România. Electoratul de dreapta şi de centru dreapta este de peste 60% şi trebuie să apară şi vectorul care să convingă acest electorat. Despre Mişcarea Populară pot să spun că eu cred  într-o soluţie de acest gen, pe partea dreaptă a politicii, şi cât mai repede”. Gheorghe Flutur a mai spus că în momentul de faţă se fac analize cu privire la oportunitatea unor candidaturi comune. „Din punctul meu de vedere important este ca PD-L să se pregătească temeinic pentru alegerile locale, lucru pe care îl facem temeinic. În perioada următoare vrem să finalizăm listele de candidaţi, atât la primari, cât şi la consiliile locale. Însă vă asigurăm că vom găsi cea mai bună formă pentru a acţiona complementar, astfel încât să ne batem cu adversarul politic şi nu cu aliaţii”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava