Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază, în timp ce echipajul de Poliţie Rutieră din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc îşi desfăşura atribuţiile de serviciu pe DN 17 în localitatea Pojorâta  a oprit pentru depăşirea limitei legale de viteză un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară marca Scania care tracta semiremorcă.

În urma controlului s-a constatat că șoferul în vârstă de 53 de ani, din localitatea Vama, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice cu un rezultat de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul transporta material lemnos, respectiv 28,65 mc lemn rotund conform avizului din data de 19.02.2022.

În  urma unor investigaţii efectuate au rezultat suspiciuni privind cantitatea de material lemnos transportat faţă de cel trecut în avizul  de însoţire, fapt pentru care ansamblul de vehicule a fost indisponibilizat din cauza lipsei de personal silvic, până la inventarierea materialului lemnos.

Un transport suspect de lemne depistat de polițiști după ce șoferul băut a depășit viteza legală, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava