Concert pascal
MOPAN Suceava

UPS (NYSE:UPS) este, pentru al unsprezecelea an consecutiv, una dintre cele mai etice companii din lume. În lista World’s Most Ethical Companies, realizată de Institutul Ethisphere®, lider global în definirea şi promovarea normelor de etică în afaceri, UPS este inclus în categoria logistică şi transporturi.

„La UPS, a fi etic înseamnă să ne respectăm principiile şi să livrăm conform standardelor asumate în raport cu operațiunile de business, sustenabilitatea serviciilor şi responsabilitatea pe care o avem faţă de comunităţile în care trăim și lucrăm”, spune Mohammed Azam, UPS chief compliance officer. „Ne preocupă menţinerea celor mai înalte standarde etice în toate acţiunile noastre, pe plan mondial. Face parte din cultura noastră organizaţională şi reprezintă o valoare resimţită la nivelul companiei.”

Anul acesta se împlinesc 11 ani de la inaugurarea Institutului Ethisphereşi de la lansarea distincţiei World’s Most Ethical Companies, care nominalizează companiile care se străduiesc să alinieze principiile cu acţiunile și fac eforturi să fie branduri de încredere, participând astfel la transformarea pe termen lung a standardelor în industrii. Institutul Ethisphere va publica, în cursul anului, ghidul de bune practici și companiile nominalizate în 2017, inclusiv UPS, sub forma de infografice şi whitepaper.

„Am asistat, în ultimii unsprezece ani, la transformarea așteptărilor din partea societății, la modificarea constantă a legilor şi reglementărilor şi la schimbări în plan geo-politic. Am văzut cum cele mai etice companii din lume au răspuns acestor provocări; au investit în comunităţi locale și au implementat strategii de incluziune şi promovare a diversității cu rezultate pe termen lung”, explică directorul executiv al Ethisphere, Timothy Erblich. „Felicit toată echipa UPS pentru această disctincție.”

UPS a primit recent şi alte distincţii pentru acțiuni corporative și dezvoltare durabilă. A obținut un scor maxim (de 100 de puncte) din partea Corporate Equality Index, ca parte a campaniei pentru drepturile omului, şi a primit premiul SmartWay Excellence din partea Agenției de Protecție a Mediului din SUA (EPA). Compania UPS a fost nominalizartă și în cadrul Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World), pentru al patrulea an consecutiv.

Selecția celor mai etice companii din lume este realizată pe baza Coeficientului de Etică (Ethics Quotient™) al Institutului Ethisphere. Scorurile sunt acordate companiilor în funcție de cinci categorii-cheie: programul de etică şi conformitate (35%), responsabilitate socială corporativă (20%), cultura etică a companiei (20%), administraţie (15%) şi lidership, inovaţie şi reputaţie (10%).

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în logistică, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv pentru transportul de colete și cargo, facilitând comerțul internațional și implementând tehnologie avansată pentru a gestiona mai eficient lumea afacerilor. Cu sediul principal în Atlanta, UPS deservește mai mult de 220 țări și teritorii din întreaga lume. Compania poate fi găsită online la ups.com, iar blogul corporativ poate fi vizitat la longitudes.ups.com. Pentru a obține știri UPS direct, vizitați pressroom.ups.com/RSS sau urmăriți @UPS_News.

Despre Institutul Ethisphere

Institutul Ethisphere® este liderul global în definirea şi promovarea normelor de etică în afaceri pe care se bazează caracterul corporativ, încrederea pieţei şi succesul afacerii. Experienţa Ethisphere se concentrează pe măsurarea şi definirea standardelor etice de bază prin utilizarea cunoaşterii factuale, ajutând astfel companiile să sporească caracterul corporativ. Ethisphere onorează realizările superioare prin programul de recunoaştere World’s Most Ethical Companies®, a creat comunitatea de experţi Business Ethics Leadership Alliance (BELA), şi expune trend-urile şi cele mai bune practici etice prin intermediul publicaţiei „Ethisphere magazine”. Mai multe informaţii despre Ethisphere pot fi găsite la http://ethisphere.com.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava