Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă nu ați observat până acum, mulți dintre cei ce participă la reality-show-urile de la noi sunt, de cele mai multe ori, foști concurenți la alte emisiuni de top. De exemplu, Emma de la „Insula iubirii” a participat la „Dansez pentru tine”, iar Răzvan a fost concurent la „Casa iubirii”, potrivit click.ro.

„Oprișan Emanuela, 18 ani, com. Lipănești, jud. Prahova. Emanuela își dorește ca prin dans să aducă un zâmbet familiei ei, mamei și celor 6 frați, care au dus o viață grea, într-o familie cu un tată mereu absent și fără posibilități materiale. Mama Emanuelei și-a dăruit întreaga viață celor 7 copii, a muncit pentru ei, a suplinit locul tatălui, care și-a abandonat familia și le-a făcut numai probleme. Emanuela vrea ca mama ei să se întoarcă de la muncă din Italia, acolo unde a plecat pentru a-și întreține familia și vrea să își ajute și frații, care au probleme materiale, dar și cele două nepoțele cu probleme de sănătate. Mama Emanuelei, Silvia, a fost toată viața bătută și batjocorită de soțul ei Titi.”, suna comunicatul de la acea vreme, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/va-mai-amintiti-emma-de-la-insula-iubirii-a-2286459.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava