Concert pascal
MOPAN Suceava

Câteva dintre vedete au probleme ca de început de an. Așa a fost să fie, dar mai bine să se trateze acum decât mai târziu.

Actorul Vladimir Drăghia s-a operat marți, artista Cristina Spătar are probleme cu ochii și se pare că și celebrul Chef Cătălin Scărlătescu a avut de-a face tot cu o problemă la ochi, notează click.ro.

Vladimir Drăghia (37 de ani) a anunțat că a ajuns la spital. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală în cursul zilei de marți, mai precis s-a operat pentru deviație de sept. Drăghia și-a anunțat admiratorii că este bine deși a recunoscut că a avut emoții din cauza anesteziei generale.

Și celebrul Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) a apărut pe social media pansat la ochi, pozat pe patul de spital, apoi, după ce a renunțat la pansament, a avut ochiul drept roșu, ușor inflamat, într-o altă fotografie în care apare alături de Nea Marin, iubita lui, Doina Teodoru, și colegul și prietenul său, Chef Florin Dumitrescu, semn că a suferit, cel mai probabil, o intervenție la ochi, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vedetele-au-ajuns-pe-mana-medicilor-cristina-2334297.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava