Concert pascal
MOPAN Suceava

E cădură mare, dar nici gradele ridicate din termometre nu le pot face să-și dea jos textila! Dacă unele vedete umplu paginile de socializare cu imagini sexy, în costume de baie decoltate, ba chiar minuscule, pe la plajă, altele fac pe pudicele. Să dai cu tunul și nu prea găsești o poză mai „fierbinte” cu ele, nici măcar în plin sezon estival. Click! vă prezintă topul vedetelor care evită să se afișeze în costume de baie, în vacanțe!

Andreea Marin a ajuns la 48 de ani și este foarte atentă la imaginea ei. „Zâna” nu a fost niciodată prea darnică în privința fotografiilor cu ea în costum de baie. Nici atunci când era mai tinerică și afișa o siluetă fără cusur, Andreea nu se expunea prea mult, purtând doar costume de baie întregi. Mai nou, „Zâna” nu se mai dezgolește decât pentru reclamele la bijuterii. În vacanțe, însă, Andreea apare mereu cât mai acoperită, chiar și la malul mării.

Andreea Esca (50 de ani), vedeta Pro Tv, este însă mult mai îndrăzneață în aparițiile sale, deși este știristă și este obligată prin contract să fie atentă la imaginea ei. Andreea se menține într-o formă de invidiat la 50 de ani dar, chiar și așa, s-au cam dus vremurile când își afișa trupul în toată splendoarea lui, la plajă. În urmă cu cinci ani, vedeta mai posta câte o poză, rar ce-i drept, în costum de baie din două piese. Acum, însă, aceste imagini lipsesc cu desăvârșire de pe conturile de socializare ale vedetei.

De departe, însă, cea mai pudică vedetă de la noi este Denise Rifai (37 de ani). Prezentatoarea de la Kanal D are cea mai curată și mai cuminte imagine din showbiz. Denise nu pozează niciodată în costum de baie, nici s-o pici cu ceară. În toate pozele ei din vacanțe, vedeta e îmbrăcată până în gât.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii și vezi FOTO, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vedetele-de-la-noi-care-nu-se-afiseaza-in-costume-2285116.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava