Concert pascal
MOPAN Suceava

Alex Velea şi Antonia au apărut pentru prima dată împreună, la o emisiune TV. Tinerii părinţi au venit la „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, pentru vorbi despre viaţa de familie, dar şi despre concertul pe care îl vor susţine împreună pe 29 martie, potrivit click.ro.

Antonia şi iubitul ei au povestit, cu zâmbetul pe buze, cât de frumoasă este viaţa lor de când a venit pe lume micuţul Dominic. Dacă solista este la al doilea copil, pentru Velea noutatea a fost absolută. Din fericire, el s-a adaptat repede vieţii de părinte, lucru confirmat şi de Antonia, care nu a ezitat să-l laude.

„Alex este foarte implicat, mă ajută foarte mult şi chiar se pricepe. El este foarte motivat şi ambiţios. Dominic are buzele lui. Cel mic doarme noaptea, se trezeşte doar când trebuie să mănânce, cam din trei în trei ore”, a declarat Antonia la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a spus Alex Velea, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/velea-si-antonia-pentru-prima-data-impreuna-intr-o-emisiune-tv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava