Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de 5 ani, Tudor Chirilă și Andreea Raicu (46 de ani) au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Însă, înainte de a începe o relație cu acesta, la începutul anilor 2000, jurnalista a fost cu Frank Colin. Ulterior, când acesta a intrat în închisoare, a izbucnit un adevărat scandal, notează click.ro.

Atunci când Frank Colin a intrat la închisoare, în 2013, Andreea Raicu a bătut un apropo cu privire la Maria Marinescu, declarând că nu și-ar dori să fie în locul ei. Însă asta nu a fost tot. Jurnalista a susținut că fostul partener ar fi cerut-o de soție în trecut. Auzind această afirmație, Frank a răbufnit și a dat de pământ cu vedeta. Bărbatul susține că pentru el Andreea Raicu a fost doar o aventură și că, de asemenea, ea l-ar fi înșelat pe Tudor Chirilă cu el.

„Dragă prințesă A. Raicu, astăzi era să mor de râs când am văzut interviul tău. Ești ok? Pot să te ajut cu ceva? (…) În general, mă port că un gentleman cu femeile, așa că probabil ai visat că te voi cere de soție, deși amândoi știam cu siguranță că eu NICIODATĂ nu voi face asta! Nu vreau să fiu rău, dar ai aproape 40 de ani, ești nemăritată, nu ai copii și asta spune totul despre felul tău de a fi. (…) Ceea ce însă îmi amintesc cu precizie este că, după scurtă noastră aventură, aveai deja o relație cu altcineva și, cum nu erai mulțumită de el, continuai să vii la mine să te satisfac. Să spun numele bărbatului respectiv, sau este limpede despre cine este vorba? Mai mult, erai disperată să vii la mine când eram în vacanță. Îți aminteșți pozele cu dată pe care m-ai rugat să le șterg? Dacă le-aș face publice, cred că toată mass-media le va prelua.”, este parte din mesajul scris de Frank Colin pe pagina sa de Facebook, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/veneai-la-mine-sa-te-satisfac-cum-a-fost-2287434.html

„Veneai la mine să te satisfac!” Andreea Raicu, umilită de fostul iubit, 6.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava