Concert pascal
MOPAN Suceava

Numai vedetă să nu fii, dacă vrei să ai parte de intimitate. În românia sau peste Ocean, persoanele publice se confruntă deseori cu lipsa acută de intimitate. Este un preț pe care majoritatea celebrităților îl plătesc căci, odată ajunși idolii fanilor, aceștia încearcă necontenit să afle cât mai multe informații despre ei. Nicole Cherry se numără printre vedetele care nu s-au rușinat cu etnia lor, notează click.ro.

Încă din adolescență s-a remarcat grație vocei și talentului ei. Nicole Cherry nu a scăpat însă de curiozitățile oamenilor referire la etnia ei, astfel că tânăra artistă nu a avut nicio problemă în a recunoaște faptul că este pe jumătate de etnie romă.

Nu pleacă urechea gurilor rele și își poartă originea cu mândrie, condamnând discriminarea. „Există şi oameni de etnie romă care sunt foarte talentați. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă şi tatăl meu român. Atât mama, cât şi tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează. Eu mă mândresc şi consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta”, mărturisea Nicole Cherry într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani, potrivit informațiilor apărute în presă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-etnie-are-de-fapt-nicole-cherry-lumea-a-2287611.html

Ce etnie are, de fapt, Nicole Cherry! Lumea a crezut altceva până acum: „Consider că sunt…”, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava