Concert pascal
MOPAN Suceava

Verzii suceveni atrag atenția că în prezent sunt toate șansele ca în România să se treacă de la democrație la dictatură, e drept nu una militară, ci una medicală care e la fel de periculoasă. Președintele verzilor suceveni, Dan Acibotăriță, a dat exemplul Franței care pregătește măsuri ce condus spre această concluzie tristă. ”

”Valorile macroniste din Franța a început să tulbure mințile multor politicieni din Europa și avem toate șansele să trecem de la o democrație la o dictatură, e drept nu una militară, ci una medicală care la fel de periculoasă este.

Franța, prin inteligența lui Macron, recent a adus un amendament prin care permite oricărui angajator să concedieze pe oricine care nu are ”pass sanitar”, cu alte cuvinte să concedieze pe cei care nu sunt vaccinați. Ba mai mult, la viitoarele alegeri vor vota numai cei care au ”pass sanitar”.

În România, partidul sinonim a lui Macron, adică USR cruce, prin vocea lui Dan Barna a propus o segregare între români. Vaccinații pot intra la final de săptămâna în magazine, iar restul nu.

Noi, verzii suceveni, considerăm că asemenea măsuri ne duc ușor, ușor într-o zonă a dictaturii.

Trăim într-un secol unde inteligența și știința au evoluat enorm de mult, iar cu un dram de minte și pricepere rezolvi multe probleme de sănătate. Sfânta familie și credința nu trebuie uitate.

Mintea Președintelui Franței a fost modificată după un ADN dictatorial. Dacă Franța vorbește de o lipsă a democrației în Rusia sau Turcia, deja, printr-un simplu amendament, dictatura a fost introdusă enorm de repede în Franța.

Libertate, egalitate, fraternitate a murit în Franța”, a declarat Acibotăriță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava