Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai frumoși actori de la Holywood și cel care făcut milioane de femei să se îndrăgostească de el după ce l-a interpretat pe James Bond, Pierce Brosnan nu a avut deloc o viață ușoară. Cu zâmbetul său de învingător și personalitatea sa calmă, probabil nu ai ghici că viața lui a fost un șir de tragedii.  A fost abandonat de părinți, iar la 4 ani a rămas singur pe lume. Când credea că a găsit fericirea, soția lui s-a stins răpusă de cancer ovarian. Câțiva ani mai târziu, avea să își vadă fiica suferind până la moarte de aceeași boală, notează click.ro.

Talentatul actor s-a născut în Irlanda pe 16 mai 1953. Tatăl lui l-a abandonat imediat după naștere, iar când avea patru ani, mama lui nu a mai putut face față stresului de a crește singură un copil. A plecat la Londra în căutarea unui loc de muncă și l-a lăsat pe micuțul Pierce în grija bunicilor.

Din păcate, aceștia au murit și el a rămas singur. Acesta a fost doar începutul listei de tragedii din viața lui.

Șapte ani mai târziu, pe când micul Pierce avea 11 ani, mama lui se întoarce, iar Pierce se mută într-un alt oraș și își cunoaște tatăl vitreg. Cu acesta Pierce Brosnan a văzut primul film din viața lui. Era James Bond Goldfinger, iar micul Brosnan a fost cucerit.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/viata-lui-pierce-brosnan-o-lista-nesfarsita-de-2294603.html

Viața lui Pierce Brosnan, o listă nesfârșită de tragedii. Părinții l-au abandonat, iar soția și fiica au murit răpuse de aceeași boală, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava