• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut, miercuri, 28 martie, o întâlnire de lucru cu reprezentanții Camerei de Comerț Americane în România (AmCham), organizaţie non-profit care promovează interesele economice şi comerciale ale comunităţii de afaceri, internaţionale şi locale din SUA în România. Pe agenda discuțiilor s-au aflat teme de prim-plan pentru ambele părți precum Parteneriatul Strategic România-SUA și modalitățile de aprofundare a acestuia, îndeosebi pe dimensiunea economică, oportunitățile de investiții ale companiilor americane în România, precum și Inițiativa celor Trei Mări (I3M).

În cadrul întrevederii, vicepremierul Ana Birchall a subliniat că Parteneriatul Strategic dintre România și SUA reprezintă pilonul politicii externe a țării noastre și a reiterat importanţa consolidării Parteneriatului Strategic – un punct important al Programului de Guvernare – în special în ceea ce privește dimensiunea economică a acestuia.

Ana Birchall a arătat că valorificarea tuturor oportunităților oferite de relația cu SUA va continua să fie o prioritate majoră a politicii externe a Guvernului României și a subliniat interesul constant pentru creşterea volumului investiţiilor americane în România și pentru valorificarea de către companiile americane a potenţialului regional al țării noastre.

Viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a precizat că ”unul dintre obiectivele prioritare ale României este întărirea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite, dezvoltând și aprofundând şi dimensiunea economică”.

Unul dintre punctele importante aflate pe agenda întrevederii a constat în identificarea oportunităților din cadrul Inițiativei celor Trei Mări care pot aduce rezultate concrete, în special în sectorul economic. Viceprim-ministrul a subliniat importanța proiectelor de interconectare între membrii Inițiativei celor Trei Mări care pot aduce valoare adăugată economiilor naționale și spori convergența în cadrul Uniunii Europene.

De asemenea, oficialul român a salutat propunerea AmCham, în colaborare cu Consiliul de Afaceri Româno-American (AMRO), de a se alătura eforturilor de organizare a unui Forum de Investiţii, în septembrie 2018, în marja Summit-ului Iniţiativei celor Trei Mări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava