Concert pascal
MOPAN Suceava

Premierul României, Victor Ponta, a participat sâmbătă la începerea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Drumului Naţional 29 Suceava – Botoşani. La inaugurarea lucrărilor au mai fost prezenţi ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, precum şi preşedinţii Consiliilor Judeţene din Suceava şi Botoşani, Cătălin Nechifor, respectiv, Florin Ţurcanu, primarii Ion Lungu şi Ovidiu Portariuc, şi prefecţii celor două judeţe Florin Sinescu, respectiv, Costică Macaleţi. Inaugurarea lucrărilor a avut loc în pădurea Baisa din judeţul Botoşani, la eveniment ţinând să fie prezenţi parlamentari din Botoşani, dar şi PSD de Suceava, Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, deputaţii PSD Eugen Uricec şi Eugen Bejinariu, deputaţii PNL de Suceava Ştefan Băişanu şi Constantin Galan, deputatul PC Cezar Cioată, şi senatorul PP-DD, Steliana Vasilica Miron. De remarcat a fost faptul că la începerea acestor lucrări a fost prezent şi preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan.

După ce a ajuns pe şantierul amenajat pentru modernizarea drumului dintre Suceava şi Botoşani, premierul Victor Ponta s-a declarat impresionat de modul în care au început lucrările. Asta în condiţiile în care constructorul a adus la locul vizitei premierului nu mai puţin de 98 de basculante, 40 de excavatoare şi circa 200 de muncitori. De precizat că modernizarea acestui drum va fi făcută de o asociere de firme, liderul acesteia fiind compania omului de afaceri Dorin Umbrărescu, Spedition UMB. Dorin Umbrărescu i-a dat asigurări premierului Ponta că lucrările vor fi finalizate în cursul anului 2014. În replică, Victor Ponta le-a transmis constructorilor că în situaţia în care investiţia va fi finalizată la termen, fondurile vor fi alocate la timp.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, acesta a ţinut să precizeze că după modernizarea acestui drum între Suceava şi Botoşani va exista o comunicare mult mai bună. „Modernizarea acestui drum va crea premizele pentru o dezvoltare mai bună a celor două judeţene. Sunt sigur că în foarte scurt timp va deveni un drum foarte bun în România”, a spus Nechifor.

Contractul pentru modernizarea drumului dintre Suceava şi Botoşani are o valoare de 68 de milioane de lei, iar lucrările sunt realizate de consorţiul de firme format din companiile UMB Spedition, Tehnostrade, Consitrans şi Arcada Company.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava