MOPAN Suceava

Victoria’s Secret au dezvăluit cei 10 îngerași noi pentru anul 2015, iar printre modele se află Stella Maxwell, Kate Grigorieva, Jasmine Tookes și Taylor Hill, potrivit contactmusic.com.

Folosind hashtag-ul #TheNewestAngels (cei mai noi îngeri), compania de lenjerie intimă a postat o fotografie cu cele mai recente frumuseți ale ei pe Instagram, aducând un omagiu potretului clasic din 1989 a lui Herb Ritts cu Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz și Naomi Campbell.

Fotografiate de Russell James, modelele Stella Maxwell, Kate Grigorieva, Jasmine Tookes, Sara Sampaio și Taylor Hill au recreat faimoasa captură, pozând nud în alb și negru.

Celelalte cinci noi achiziții ale companiei de lenjerie intimă sunt: frumusețea olandeză Romee Strijd, în vârstă de 19 ani, Elsa Hosk, în vârstă de 26 de ani – care a câștigat concursul ´Next Top Model´ din Suedia, în anul 2012 –  Lais Ribeiro, de 24 de ani, Martha Hunt, 26 de ani, Monika Jagaciak, în vârstă de 21 de ani, mai notează sursa citată.

După ce foștii îngerașii Karlie Kloss și Doutzen Kroes și-au agățat aripile în cui, noile modele vor lucra alături de deja instalatele regine ale podiumului Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Adriana Lima, Candice Swanepoel și Behati Prinsloo, care face această listă ˝cea mai mare echipă de modele în contract din istoria Victoria’s Secret˝, conform unui comunicat de pe site-ul companiei.

Printre îngerașii Victoria’s Secret care au pornit în atingerea statutului de superstar se află Tyra Banks, Miranda Kerr și Gisele Bundchen.

Noii îngeri își vor etala aripile în vara acestui an, în cadrul mult așteptatei colecții ´Body by Victoria´.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava