Targul de toamna Produs in Bucovina
Comenzi MOPAN Suceava

Pe 19 mai, Voltaj va concura în semifinala Eurovision 2015, de la Viena. Liana Stanciu, șeful delegației române la faimoasa competiție muzicală europeană, a enumerat atuurile trupei Voltaj, care o vor ajuta să ocupe o poziție fruntașă în concurs, notează click.ro.

Delegaţia României la Eurovision 2015 a plecat spre capitala Austriei luni, 11 mai. Înainte de a decola, formația Voltaj, cea care reprezintă țara noastră la acest concurs, cu melodia „De la capăt”, a ținut o conferință de presă, la aeroportul Henri Coandă, în care a oferit detalii despre deplasarea ei la Viena. „Abia aşteptăm să trăim experienţa aceasta! Ne-am pregătit foarte bine şi suntem gata de concurs. Sperăm ca staff-ul de la Viena să pună în scenă ideile noastre aşa cum le-am transmis, astfel încât show-ul să iasă cum ne-am dorit”, a mărturisit Călin Goia, solistul trupei Voltaj, despre show-ul de la Eurovision 2015, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/eurovision-2015-cum-o-sa-castige-voltaj-concursul-de-la-viena-video

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava