Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 19 mai, Voltaj va concura în semifinala Eurovision 2015, de la Viena. Liana Stanciu, șeful delegației române la faimoasa competiție muzicală europeană, a enumerat atuurile trupei Voltaj, care o vor ajuta să ocupe o poziție fruntașă în concurs, notează click.ro.

Delegaţia României la Eurovision 2015 a plecat spre capitala Austriei luni, 11 mai. Înainte de a decola, formația Voltaj, cea care reprezintă țara noastră la acest concurs, cu melodia „De la capăt”, a ținut o conferință de presă, la aeroportul Henri Coandă, în care a oferit detalii despre deplasarea ei la Viena. „Abia aşteptăm să trăim experienţa aceasta! Ne-am pregătit foarte bine şi suntem gata de concurs. Sperăm ca staff-ul de la Viena să pună în scenă ideile noastre aşa cum le-am transmis, astfel încât show-ul să iasă cum ne-am dorit”, a mărturisit Călin Goia, solistul trupei Voltaj, despre show-ul de la Eurovision 2015, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/eurovision-2015-cum-o-sa-castige-voltaj-concursul-de-la-viena-video

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava