Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, sala ”Unirea” a găzduit ultimul meci al sezonului regulat din seria est a Diviziei A2 dintre CSM Suceava și CSU Știința București. Formația suceveană mai are un joc restanță în deplasare în compania grupării Dacia Buzău, joc care se va disputa în data de 15 februarie și va definitiva clasamentul seriei.

Așa cum era de așteptat, elevii profesorului Victor Pancu au trecut lejer de gruparea bucureșteană care a fost timorată mai mult decât ar fi trebuit. Primul set a fost unul în care gazdele au văzut cu cine au de-a face și și-au permis să folosească tot lotul pe care l-au avut la dispoziție. Cu Sasu în formă maximă, așa cum a fost și la partida cu Tricolorul Ploiești. CSM Suceava a învins în timp record în primul set în 18 minute de joc.

Și setul al doilea a fost unul la fel da ”pașnic” ca primul și s-a încheiat tot 15, dar în 21 de minute. Ultimul set a fost mai echilibrat și datorită faptului că voleibaliștii suceveni l-au abordat mai relaxați. A fost la un moment dat 22-13 în setul al treilea, însă s-a încheiat la 20. Evoluție bună a tuturor jucătorilor cu un plus pentru tinerii Andone și Gontariu, sportivi pe care se poate conta.

Victoria clară a sucevenilor îi menține pe aceștia pe locul secund în clasamentul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, disputa cu Dacia Buzău fiind cea care va stabili clasamentul final și jocurile din prima fază a turneelor play-off.

Pentru CSM Suceava în jocul cu CSU Știința București au evoluat: Sasu, Grigore, Pietraru, Ștefură, Gontariu, Lupu, Orășanu, Andone, Ursachi și Scurtu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava