Răspunsurile la întrebări reprezintă o șansă de a câștiga un monitor ColorPro VP2768a validat Pantone

ViewSonic[1], lider global pe piața soluțiilor de afișare, și Pantone®, autoritatea globală în domeniul culorilor, au anunțat tombola online comună “Deveniți experți în culori” – “Become a Color Expert”. Începând cu data de 10 martie 2021, cei care răspund corect la întrebări legate de Pantone și monitoarele ColorPro VP68a pe pagina dedicată campaniei vor primi șansa de a câștiga un monitor profesional ColorPro VP2768a validat Pantone, plus alte premii speciale Pantone.

„Ne bucurăm să colaborăm cu Pantone pentru a găzdui această campanie axată pe creație și invităm pe toată lumea să participe, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele legate de culori și pentru a obține o șansă de a câștiga monitorul nostru ColorPro VP2768a validat Pantone”, a spus Oscar Lin, șef al diviziei de monitoare la ViewSonic, completând: „Validarea Pantone demonstrează că monitorul VP2768a asigură o acuratețe deosebită a culorilor, potrivită pentru creatorii de conținut. Vom continua colaborarea strânsă cu Pantone, pentru ca pe viitor să putem oferi și mai multe monitoare validate Pantone.“

”Monitoarele profesionale ColorPro VP68a îndeplinesc toate cerințele Pantone, trecând toate testele de simulare Pantone® Formula Guide, oferind culori realiste, vii și fidele. Prin lansarea campaniei ‘Deveniți experți în culori’ împreună cu ViewSonic, continuăm parteneriatul strâns pe care îl avem, al cărui scop este acela de a oferi culori vii și fidele creatorilor de conținut din toată lumea”, a declarat Iain Trevor Pike, director pentru licențiere Pantone.

Campania “Deveniți experți în culori” se desfășoară în perioada 10 martie – 11 aprilie. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și anunțați pe data de 26 aprilie 2021. Participanții trebuie să răspundă la patru întrebări despre Pantone și despre monitoarele ColorPro VP68a. Cei care vor răspunde corect la toate întrebările vor lua parte la tombolă. Pe lângă șansa de a câștiga un monitor ColorPro VP2768a, participanții pot primi diverse premii speciale, proiectate folosind Pantone Color of the Year 2021, PANTONE 17-5104 Ultimate Gray și PANTONE 13-0647 Illuminating.

Monitoarele ViewSonic ColorPro VP68a sunt proiectate pentru creatorii de conținut care apreciază acuratețea și precizia culorilor. Gama a fost testată riguros, trecând benchmark-urile de validare Pantone, bazate pe întreaga gamă de culori Pantone Formula Guide, astfel că acoperirea spectrului sRGB este de 100%. Monitoarele VP68a permit calibrare hardware folosind soluția software ViewSonic Colorbration, garantând acuratețea și consistența culorilor pe termen lung, prin punerea la dispoziția utilizatorilor a celei modalității de calibrare de culoare cu cel mai ridicat nivel de calitate.

Pentru mai multe detalii cu privire la campanie, vizitați pagina web dedicată. Printre premii, se numără:

  • Marele premiu 2x monitor ViewSonic ColorProTM  VP2768a de 27”
  • Premiul al doilea 7x ghid de culoare ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021
  • Premiul al treilea 7x cană în ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021
  • Premiul al patrulea 7x agendă în ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021
  • Premiul al cincilea 7x breloc ediție limitată Pantone® Color of the Year 2021

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activează în peste 100 țări. Folosindu-se de spiritul său inovator și de viziunea sa, ViewSonic creează hardware și soluții software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afișare publică digitală, soluții de afișare interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experiență pe piața soluțiilor de afișare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de soluții fiabile pentru educație, întreprinderi, consumatori și profesioniști și prin susținerea utilizatorilor să “Observe Diferența. – See the Difference.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați www.viewsonic.com.

 Despre Pantone

[1] Concursul este găzduit și sponsorizat de ViewSonic International Corp., cu sediul în New Taipei City, Taiwan. ViewSonic International Corp. este o subsidiară a ViewSonic Corp. cu sediul în California, USA.

* Consultați Termenii și condițiile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava