• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sala de sport din Milişăuţi a găzduit la finalul săptămânii trecute cel de-al doilea turneu zonal din cadrul Campionatului de futsal organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, care are scopul de a ţine în priză echipele din ligile a IV-a şi a V-a în pauza dintre tur şi retur. Lupta pentru cele două locuri care asigură calificarea la turneul final s-a dat între Viitorul Negostina, Unirea Horodnic de Sus, Zimbru Siret, Locomotiva Dorneşti şi Bucovina Milişăuţi. Cel mai bine pregătite pentru acest gen de competiţie s-au dovedit a fi grupările Viitorul Negostina şi Unirea Horodnic de Sus, care au obţinut biletele pentru turneul final, acolo unde vor fi prezente şi formaţiile Recolta Fântânele şi Balada Ciprian Porumbescu, calificate în urma primului turneu zonal, disputat la Bosanci.

Rezultatele complete ale turneului zonal de la Milişăuţi:

Bucovina Milişăuţi – Viitorul Negostina    0-3
Unirea Horodnic De Sus – Zimbru Siret    2-2 (0-2 după lovituri de departajare)
Locomotiva Dorneşti – Bucovina Milişăuţi    3-0
Viitorul Negostina – Unirea Horodnic de Sus    4-4 (4-3 după lovituri de departajare)
Locomotiva Dorneşti – Zimbru Siret    1-1 (1-3 după lovituri de departajare)
Bucovina Milişăuţi – Unirea Horodnic de Sus    0-3
Zimbru Siret – Viitorul Negostina    4-6
Unirea Horodnic De Sus – Locomotiva Dorneşti    2-1
Zimbru Siret – Bucovina Milişăuţi    3-0
Viitorul Negostina – Locomotiva Dorneşti    3-0

Clasament final:

1. Viitorul Negostina – 11 puncte;

2. Unirea Horodnic de Sus – 8 puncte;

3. Zimbru Siret – 7 puncte;

4. Locomotiva Dorneşti – 4 puncte;

5. Bucovina Milişăuţi – 0 puncte.

Următoarele două turnee zonale vor avea loc la Gura Humorului, pe 17 februarie, şi la Dolhasca, pe 24 februarie. Turneul final, care se va desfăşura la Putna, pe 2 martie.

Nu mai puţin de 20 de echipe se află în acest an pe tabloul de concurs al competiţiei organizate de AJF Suceava, este vorba de Viitorul Liteni, Viitorul Vereşti, Sporting Voinţa Buneşti, Recolta Fântânele, Balada Ciprian Porumbescu, Locomotiva Dorneşti, Bucovina Milişăuţi, Unirea Horodnic de Sus, Zimbru Siret, Viitorul Negostina, Academica Gălăneşti, Avântul Frasin, Viitorul Valea Suhei, ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Stejarul Cajvana, Şomuz Fălticeni, Voinţa Zvoriştea, Siretul Dolhasca, Şomuzul Preuteşti şi Juniorul Suceava.

Precedentele patru ediţii ale Campionatului judeţean de futsal au revenit formaţiilor Bucovina II Rădăuţi, Viitorul Adâncata, Viitorul Liteni şi Stejarul Cajvana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava