Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava anunţă publicul despre elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru construirea unui nou centru comercial LIDL, gospodărie de apă și împrejmuire, amenajare parcare, amenajare acces, amplasare mijloace publicitare, sistematizare verticală, amplasare post de transformare, racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități, pe teren proprietate privată în suprafață totală de 10.749 mp. Amplasamentul studiat este situat in partea sudică a intravilanului municipiului Suceava, cartier Obcini, pe Bulevardului 1 Decembrie 1918 (DN2), în imediata a propiere de Bulevardului Sofia Vicoveanca (E85).

Documentaţia de urbanism cu principalele reglementări poate fi consultată la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A – Compartimentul Strategii urbane și gestionare documentaţii de urbanism – camera 38, de luni până vineri, intre orele 9:00-13:00, pe site-ul www.primariasv.ro la secţiunea „Anunţuri” și în holul central de la parterul instituției.

Observaţiile referitoare la documentaţia de urbanism se primesc în perioada 01.11.2022 – 07.12.2022 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail urbanism@primariasv.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava