Concert pascal
MOPAN Suceava

Viola Davis a declarat într-un interviu recent că s-a rugat pentru un soţ, cu câteva săptămâni înainte să-l cunoască pe Julius Tennon, scrie showbizspy.com.
Actriţa în vârstă de 47 ani se simţea ‘cea mai singură’ femeie din lume când nu avea iubit şi a crezut că nu va întâlni niciodată fericirea. Oricum, după ce acceptat sfatul unei prietene de a se ruga să întâlnească bărbatul ideal, Viola l-a cunoscut pe Julius în mai puţin de o lună, când cei doi au început să lucreze împreună la serialul american ‘City Of Angels’. Nu a durat mult şi cei doi s-au cuplat.

„Mă simţeam cea mai singură femeie din lume şi cineva mi-a zis: ‘Ar trebui să te rogi pentru un soţ’. Am zis că-mi doresc un bărbat de culoare, puternic, din Sud, care să arate ca un fotbalist, să aibă copii şi care, poate, să mai fi fost căsătorit. Trei săptămâni şi jumătate mai târziu, mi-am întâlnit soţul. El juca rolul unui anestezist, Dr. Holly, iar eu o interpretam pe asistenta Lannett. El ştia cât de singură sunt. Am ieşit în LA şi nu mi-a plăcut deloc, iar el mi-a spus: ‘Lasă-mă să-ţi arăt împrejurimile Los Angeles-ului. Te duc pe cheile din Santa Monica.”, a povestit Viola Davis, potrivit showbizspy.com.

Julius a adăugat, conform sursei citate: „Suntem împreună de 13 ani şi din prima zi totul este minunat. Ea este cea mai dulce femeie. Este minunată în tot ceea ce face. Asta iubesc la ea.”

În familia celor doi a mai venit un membru în octombrie 2011, Genesis, fetiţa lor de doi ani, care a fost adoptată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava