Concert pascal
MOPAN Suceava

Începutul sezonului competițional 2020-2021 pentru echipa de volei masculin CSM Suceava a fost foarte scurt. Început cu greu din cauza pandemiei cu Covid-19, până la finele acestui an, campionatul a fost reprezentat de un singur meci, Pro Volei Arad – CSM Suceava. Fără formațiile din Zalău care n-au participat la turneul din vestul țării, sucevenii nu au jucat decât un singur joc. Și deplasarea la Arad a fost una de pomină, elevii antrenorului Tudor Orășanu mergând cu mașinile personale, totuși nu a fost o excursie pentru că CSM Suceava a câștigat cu 3-2.

Fără ”veterani” și Vlad Ștreangă, gruparea suceveană a fost alcătuită doar din tineri și ei au dovedit că au talent și s-au impus la Arad cu 3-2. Acest lucru a dat mare încredere generației actuale care promite să facă lucruri bune.

”Păcat că am jucat doar un singur meci, dar și așa a fost bine pentru că tinerii noștri s-au descurcat admirabil. Mai mult chiar, a apărut un nou lucru pozitiv și anume convocarea la lotul național Under-18 al României a tinerilor Vlad Ștreangă și Ștefan Asmarandei. Mă bucur că Sucevei îi este din nou recunoscută școala de volei” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Volei masculin. CSM Suceava are doi jucători, Ștefan Asmarandei și Vald Ștreangă, convocați la lotul național Under 18, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava