Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Arcada Galaţi, campioana en titre, a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-1 (25-18, 25-18, 18-25, 25-19), în deplasare, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei României al volei masculin.

Dinamo este deţinătoarea Cupei României şi a câştigat în debutul actualului sezon şi Supercupa României, după 3-2 cu Arcada.

Suceveanul Alexandru Rață a fost titular în victoria cu Dinamo și s-a descurcat foarte bine. Diferența de valoare dintre cele două formații a părut foarte mare și pentru că oaspeții au făcut foarte multe puncte din serviciu. Doar centrul Sabirov a avut cel puțin 5, dar și Bala și Rață au punctat și ei prin ași.

Returul va avea loc la o dată încă nestabilită, pentru că cea fixată inițial, de 19 ianuarie, este imposibil de respectat, din moment ce în zilele de 18 și 20 ianuarie Arcada dispută, la Galați, dubla cu Frankfurt, din Cupa CEV.

Sâmbătă, în alt meci din prima manşă a sferturilor, CSA Steaua Bucureşti a dispus de CS Olimpia Titanii Bucureşti cu scorul de 3-1 (25-27, 25-22, 25-18, 25-20), în deplasare.

În celelalte dueluri din sferturi, în noiembrie, CSŞ CNE LAPI Dej SCM Zalău a dispus de CS Ştiinţa Explorări Baia Mare cu 3-0, iar SCM ”U” Craiova a trecut cu acelaşi scor de CSU Ştiinţa Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava