Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava a revenit după o perioadă petrecută în serie vest, nu se știe de ce, în seria est a Diviziei A2. Noul sistem competițional, care a fost implementat pentru prima dată în acest an din cauza pandemiei cu coronavirus, este fixat pe turnee găzduite de fiecare dintre cele patru formații din serie. CSM are doar trei colege de serie, Știința Bacău, VC Tomis Constanța și CSM Râmnicu Sărat, primul turneu oficial având loc la finele săptămânii trecute la Bacău.

Elevii antrenorului Tudor Orășanu au câștigat primele două meciuri, 3-0 cu CSM Râmnicu Sărat și 3-0 cu Știința Bacău și a cedat cu același scor în fața grupării VC Tomis Constanța.

”Primul joc a fost și cel mai încâlcit, dacă putem spune așa, buzoienii având o echipă cu mulți jucători experimentați. Deși au încercat mai multe combinații, tinerii noștri și-au demostrat valoarea.

Al doilea meci a fost în compania gazdelor. Chiar dacă au avut de partea lor publicul, băcăuanii nu au putut face față echipei noastre.

În ultima partidă am întâlnit cea mai bună echipă din serie, Tomis Constanța, echipă cu jucători de valoare care au evoluat la cel mai înalt nivel în voleiul românesc. În pofida acestui fapt, cu tinerii noștri le-am ținut piept un set și jumătate.

Am fost foarte mulțumit de modul în care s-au comportat toti jucătorii noștri, mai ales cei mai tineri care au debutat în duelurile cu seniorii. Un cuvânt bun despre tinerii fălticeneni Ciubotariu și Hortopeanu,dar și pentru mezinul Ioan Verciuc. La doar 13 ani și 9 luni, el s-a avântat cu curaj în joc și a făcut două puncte din două atacuri contra echipei din Constanța și a fost aplaudat.

Am folosit tot lotul pe care l-am avut la dispoziție și mulțumim pentru sprijinul acordat pentru participarea în campionat în acest an Cosiliului Local și Primăriei Municipiului Suceava” a decalarat antrenorul Tudor Orășanu.

În turneul de la Bacău, CSM Suceava s-a bazat pe jucătorii: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ștreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu, Ioan Verciuc.

Volei masculin – Divizia A2. Bilanț pozitiv pentru CSM Suceava după primul turneu din campionat, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
PoliticSport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava