Concert pascal
MOPAN Suceava

Marţi de la ora 12.00, sala „Unirea” din Suceava va găzdui primul meci al confruntării din etapa a II-a a fazei a II-a a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM din localitate şi Ştiinţa Bacău. Gazdele pornesc ca favorite pentru că au încheiat sezonul regulat pe locul II în clasament cu 31 de puncte, faţă de cele doar 19 ale băcăuanilor care au încheiat seria pe locul VI.
CSM Suceava s-a calificat în această fază a ply-off-ului după ce a trecut lejer de CSU Ştiinţa Bucureşti. Ştiinţa Bacău a furnizat surpriza acestei faze eliminând ocupanta locului III, Tricolorul Ploieşti.
„Suntem pregătiţi pentru acest joc şi vrem să câştigăm. Ambele echipe, şi noi şi adversarii noştri vor beneficia de prezenţa juniorilor care au participat la turneul semifinal.
Cei trei componenţi ai lotului nostru, Lupu, Andone şi Pădurariu au reuşit cu formaţia lor CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni să se califice la turneul final, lucru pentru care merită toate felicitările” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Etapa a II-a a fazei a II-a a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin se va disputa în acelaşi sistem ca până acum, adică cel mai bun din trei meciuri. Echipa mai bine clasată la finele sezonului regulat are avantajul că va juca două, din aceste eventual trei meciuri, pe teren propriu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava