Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava a jucat primul meci amical în perspectiva noului sezon competițional în Liga Națională. După ani de zile în care au jucat, fără ”folos” la barajul de promovare, tinerii jucători suceveni au considerat că au ocazia unică de a evolua în primul eșalon valoric.

CSM Suceava a jucat un amical de șase seturi cu gruparea CSM Bacău din eșalonul secund valoric. Sucevenii au folosit toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție și anul trecut, plus tinerii Darius Pop, Cosmin Ciubotaru şi Matei Platon, care sunt pentru moment la echipa noastră.

”Pentru noi a fost un examen util pentru că nu am mai jucat în această formulă deocamdată. Începem treptat să ne facem o idee în ceea ce privește lotul pe care-l avem la dispoziție și vedem ce ne lipsește. Suntem în discuții și cu alți jucători pe care am putea să-i cooptăm în echipa noastră și ne orientăm către cele mai bune soluții pe posturile în care suntem deficitari. Vom disputa la finele acestei săptămâni un nou turneu amical la Dej, acolo unde va veni și echipa de primă Ligă din Baia Mare. Sunt convins că ne vom da seama cam unde suntem, deși știm că diferența între primele divizii de la noi sunt enorme, vom vedea ce mai putem face” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orășanu.

În prima etapă a Diviziei A1, CSM Suceava va juca acasă pe 8 octombrie cu CSM Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava