Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina se bucură în această perioadă de o mulțime de turiști care îi calcă pragul ca să-i descopere frumusețile. Mulți dintre aceștia trec și pe la muzee cel mai căutat fiind Muzeul de Istorie din municipiul Suceava. O parte dintre turiști și-au lăsat gândurile în Cartea de Impresii. Vorbele lor sunt de-a dreptul elogioase la adresa Muzeului de Istorie dar și la felul în care arată municipiul Suceava. Iată câteva dintre impresiile lăsate de turiști:

”Aveți un oraș frumos încărcat de istorie, tradiții și cultură. Felicitări pentru modul în care știți să promovați, prezervați și permiteți publicului larg să vă afle și să vă admire valorile”. Semnează ”un trecător prin orașul dvs”.

”Impresionant, magnific, felicitări tuturor. Personalul muzeului excepțional de amabil, cuvintele nu pot descrie acest fascinant muzeu”.  Diana Pintilie, Piatra Neamț

”Mă duc să mă apuc de învățat istorie”

”Elegant, modern și sugestiv”

”După mult timp am revenit la Muzeul de Istorie din Suceava și am avut parte de o bucurie enormă. Renovarea și reamenajarea sunt sunt deosebite”

”Minunat! Excepțional realizat!”

Vorbe elogioase de la turiști despre Suceava și Muzeul de Istorie. ”Aveți un oraș frumos încărcat de istorie, tradiții și cultură”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava