Concert pascal
MOPAN Suceava

Biroul Electoral Judeţean Suceava a admis contestaţia depusă de PSD cu privire la decizia Biroului Secţiei de Votare nr. 15 de la Direcţia Silvică Suceava cu privire la suspendarea votului cu urna mobilă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. Hotărârea a fost luată cu nouă voturi pentru şi patru voturi împotrivă, astfel încât pacienţii Spitalului Judeţean pot vota în continuare cu urna mobilă. Pentru urna mobilă au făcut solicitări 241 de pacienţi ai spitalului. Reamintim că procesul electoral cu ajutorul urnei mobile a fost suspendat duminică la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Aceasta după ce reprezentanţii PDL, PNL, PRM şi PMP din Biroul Secţiei de Votare nr. 15 de la Direcţia Silvică Suceava au depus fiecare câte o contestaţie prin care reclamă faptul că în cazul a 241 de pacienţi nu au fost respectate procedurile privind folosirea urnei mobile. Reprezentantul PDL în Biroul Electoral Judeţean Suceava, Lucian Harşovschi, a declarat că la Biroul Secţiei de votare nr. 15 au fost depuse 4 contestaţii legate de modul în care a fost folosită urna mobilă, toate patru fiind aprobate. Harşovschi a spus ca reclamaţiile făcute vizează şi modul în care a fost folosită urna mobilă şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, acolo unde au votat 17 persoane încarcerate.

El a explicat că potrivit prevederilor legale cererile pentru urna mobilă trebuiau depuse sâmbătă între orele 18:00 – 20:00 şi trebuiau să conţină datele de identificare, respectiv adresa, codul numeric personal şi seria şi numărul cărţii de identitate sau a buletinului. Pacienţii spitalului care au formulat cereri aveau trecute numai codul numeric personal, iar persoanele aflate în arestul poliţiei au trecut doar adresa.

Din primele informaţii se pare că la Spitalul Judeţean au votat cu ajutorul urnei mobile aproximativ aproape 40 de pacienţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava