Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul și scenaristul Wentworth Miller a mărturisit că este gay, miercuri, într-o scrisoare oficială adresată organizatorilor festivalului internațional de film St. Petersburg din Rusia, informează usmagazine.com. Interpretul personajului Michael Scofield din celebrul serial ‘Prison Break’ a spus că nu poate ‘participa cu inima împăcată’ la eveniment care se desfășoară într-un loc în care este atât de promovată discriminarea.

Miller a scris în respectiva scrisoare, potrivit sursei citate: ”Vă mulțumesc pentru invitație. În calitate de persoană care s-a simțit bine vizitând Rusia în trecut și care poate de asemenea să afirme că are într-un anumit grad o origine rusă, aș fi foarte fericit să spun ‘da’. Dar, ca bărbat gay, trebuie să vă refuz.”

Wentworth a făcut referire, în scrisoare, și la legile anti-gay adoptate în ultima vreme de autoritățile de la Moscova, printre care interzicerea cuplurilor gay, naționale sau internaționale, de a adopta copii născuți în Rusia.

Actorul american a continuat: ”Sunt profund tulburat de comportamentul și de atitudinea actuală a guvernului din Rusia față de bărbații și femeile gay. Această situație nu poate fi acceptată și nu am cum să particip cu inima împăcată la un festival care are loc într-o țară în care persoanelor ca mine le este negat în mod sistematic dreptul fundamental de a trăi și de a iubi în mod deschis. Poate, atunci și dacă aceste circumstanțe se vor mai regla, voi putea alege diferit. Până atunci…”

Wentworth Miller, starul din 'Prison Break', a dezvăluit că este gay, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
Vedete

UsMagazine.com
The Latest News, Photos and Video About the Celebrities You Care About!

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava