• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pentru What’s Up și Simina, povestea de dragoste de mai bine de nouă ani nu a avut un final fericit. Se pare că cei doi au hotărât ca după atâția ani, încheierea relației este cel mai potrivit lucru pentru amândoi. Deși părea că cei doi sunt de nedespărțit, iar iubirea dintre cei doi avea să fie refugiul ambilor parteneri în timpul neînțelegeri, nici acest lucru nu i-a mai putut ține împreună, notează click.ro.

What’s Up a publicat o imagine pe rețelele de socializare alături de soția lui, chiar din ziua nunții, însă deasupra fotografiei emoționante, el a imprimat un mesaj sfâșietor care privește situația tristă în care se află căsnicia celor doi, mai precis faptul că «s-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani», așa cum a scris artistul, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/whats-si-sotia-lui-s-au-despartit-s-destramat-ceva-ce-am-cladit-noua-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava