Concert pascal
MOPAN Suceava

Will.i.am se întoarce la şcoală. Interpretul piesei ‘Scream & Shout” este ‘fascinat’ de fizică şi a decis să se întoarcă la şcoală anul acesta pentru a studia informatica. „Sunt fascinat de fizică – pe care o găsim peste tot. Acesta este singurul motiv pentru care mă întorc la şcoală în septembrie – pentru a învăţa informatică.”, a declarat el, potrivit contactmusic.com.

Starul, care face parte din trupa The Black Eyed Peas, este cunoscut pentru dragostea sa pentru tehnologie – din acest motiv, a îndrumat tinerii care se află într-o situaţie mai grea să devină mai interesaţi de ştiinţa modernă pentru a putea ‘face o schimbare în vieţile lor’.

El a adăugat, potrivit sursei citate: „Dacă trăieşi într-un gheto şi nu vrei numai să schimbi viaţa ta şi a familiei tale, dar să schimbi şi viaţa întrgului gheto, atunci transformă-şi ghet-ul într-un cartier bun, învaţă ştiinţă, încearcă să fii ca Mark Zuckerberg, Bill Gates şi Steve Jobs. Vei schimba nu numai viaţa familie tale sau a cartierului tău, ci şi întregul oraş în care trăieşti. Muzica este minunată, sportul este minunat, dar tipii din Silicon Valley şi cei care au inventat Twitter-ul şi Facebook-ul – ei sunt cei care schimbă lumea!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava